Raymond van Eck

Nuon te vertegenwoordigen bij de ICA Young Professional of the Year vind ik een enorme eer en een mooie bevestiging van het zien van de juiste kansen.Het zelf initiëren en ondernemen van nieuwe activiteiten binnen het internationale werkveld geeft me enorm veel energie. Dat pionieren uit zich aan de ene kant door het zelf als eerste Nederlandse werknemer naar Brussel en Berlijn te gaan om daar de 'new frontiers’ mee op te zetten en uit te bouwen. Daarnaast is het ook geweldig om je nek uit te steken en het Step-2-Work project vorm te geven. Het motiveren en stimuleren van mensen die om welke reden dan ook net even buiten de boot zijn gevallen, is geweldig, maar ook het dagelijks stimuleren van medewerkers en collega’s geeft voldoening. 'Doenken’ (denken en doen) en bruggen bouwen zit me in het bloed, juist door deze 'can-do’ mentaliteit beschouw ik mezelf dan ook als de Young Professional van Nederland!

Quotes

Wolfgang Gusday, Directeur Service Center, Nuon Germany

"Raymond is uit Nederland naar Berlijn gekomen en heeft in korte tijd customer retention opgezet. Dat heeft hij soeverein gedaan in een dynamische omgeving. Raymond heeft veel kennis over verschillende aspecten in de energiemarkt en een groot internationaal netwerk binnen Nuon en zet dit ook doelgericht in. Daarbij kan hij met vele verschillende typen mensen overweg en wordt hij door iedereen geaccepteerd en gewaardeerd. Het is een waar voorrecht met hem samen te werken!"

Rudi Withaegels, Head of D2D activities at Proximus

“Raymond was a trainee at Nuon Holland. Raymond was immediately part of the team. He came up with new ideas that where strong and to the point and always within budget. If you want to describe Raymond in three words: teamplayer, honest and correct. Raymond has the capability to work as a visionair, but also as a hands-on manager. I do not have to wish him all the best in the future because I am sure we will meet again. Maybe he will be my next CEO.”